Kettutien palvelutalo

Huoneistojen vuokraamisesta sekä kiinteistön hallinnasta vastaa isännöitsijätoimisto Kiinteistöharmonia Oy kiinteistön omistaa Kettutienpalvelutaloyhdistys ry www.kettutie.fi

Asunnot

Kettutie

Kettutien palvelutalo sijaitsee Herttoniemessä. Hyvät liikenneyhteydet mahdollistavat liikkumisen lähialueella, mm. lähin bussipysäkki n. 50m ja Siilitien metroasema n. 400 metrin päässä.
Palvelutalossa on 86 esteetöntä asuntoa, joissa helppo liikkua myös apuvälineiden kanssa. Asunnot ovat 23,5–52,5 neliön kokoisia, kaksiot sisältävät tupakeittiön, makuuhuoneen ja kylpyhuoneen, isoimmissa asunnoissa kaksi makuuhuonetta. Jokaisessa asunnossa on lasitettu parveke.

Palvelut

Kettutien palvelutalossa tuotetuista palveluista vastaa Helykodit ry.
Asukkaan ja omaisten kanssa suunnitellaan asukasta palveleva hoito- ja palvelusuunnitelma. Se voi sisältää päivittäistä apua pukeutumissa ja peseytymisessä, lääkehoitoa, siivous- ja vaatehuoltopalveluita, asiointiapua kaupassa ja ateriapalveluita. Asukkaalla on mahdollista saada neuvontaa ja apua myös erilaisten tukiasioiden kanssa.
Palvelutalon yhteistyötahoja ovat mm. Helsingin kaupungin alueelliset sosiaali- ja terveyspalvelut, Herttoniemen apteekki ja HUS laboratorio.

Henkilökunta

Kettutien palvelutalon palveluista ja niiden toteuttamisesta vastaa palveluvastaava, sairaanhoitaja ja kotipalvelutyöntekijät. Lääkäripalvelut asiakkaat saavat omalta terveysasemaltaan tai yksityislääkäriltään.
Työryhmässä on ajoittain sosiaali- ja terveydenhuoltoalan opiskelijoita sekä työelämään/hoitotyöhön tutustujia. Palvelutalon ravitsemuspalveluista vastaa Delicatessen Ravintolapalvelut. Lisäksi asukkailla on palvelutalossa mahdollista saada kampaamo-, hieroja- ja jalkahoitajapalveluita.

Toiminta

Palvelutalossa on mahdollisuus osallistua virkistystoimintaan mm. Herttoniemen SPR:n vapaaehtoistyöntekijöiden kanssa, vietetään vuodenkiertoon liittyviä juhlia, lisäksi käy yksittäisiä esiintyjiä ja ryhmiä. Yhteistyössä Herttoniemen seurakunnan kanssa järjestetään diakonin keskustelupiiri, hartaustilaisuuksia ja lauluhetkiä.
Palvelutalon toimintaa kehitetään asiakastyytyväisyyskyselyillä ja asiakaspalautteilla.

Omavalvontasuunnitelma – Kettutie 2014