Hoiva- ja huolenpito

Kotihoito palveluasunnoissa

Kotihoitopalveluilla mahdollistamme sinulle turvallisen, viihtyisän ja virikkeellisen asumisen palveluasunnossa. Helyn kotihoidon ammattilaiset huolehtivat sinun hyvinvoinnista ja terveydestä. Hoivapalvelut räätälöidään aina sinun tarpeisiisi ja ne voivat sisältää niin kotihoidon, kotisairaanhoidon, viriketoiminnan palveluja.

Vastaamme yksilöllisiin tarpeisiisi ja kotihoitomme auttaa arkisissa kotiaskareissa, siivouksessa, lääkärikäynnillä, kauppa- ja apteekkiasioinnissa, ulkoilussa, lukemisessa, ruuanlaitossa, vaatehuollossa ja henkilökohtaisen hygienian hoitamisessa. Kotisairaanhoitopalveluihimme kuuluu mm. lääkkeiden annostaminen, pistosten antaminen, haavahoidot ja yleinen terveydentilan seuranta.

Turvapuhelin palveluasunnoissa

Turvapuhelin tukee itsenäistä ja turvallista omatoimista asumista. Ranteessa tai kaulanauhassa kulkevan hälyttimen avulla apu on tarvittaessa aina vain napinpainalluksen päässä. Hälytykset ohjautuvat henkilökunnalle tai yhteistyökumppanimme turvapuhelinpäivystykseen ja tarvittaessa paikalle saapuu auttamaan joko Hely ry:n henkilökunta yhteistyökumppanimme auttaja.