Vapaat asunnot

Toistaiseksi Helykotien tilpäisasunnot kaikki varattuina. Tilapäisasuntoja voi tiedustella toimistoltamme.

Palvelusasunnot

Kontulan ja Myllypuron Helykotien palveluasuntoihin ja ikäihmisten vuokra-asuntoihin As. Oy Yläkivessä otetaan jatkuvasti hakemuksia vastaan Helykodit ry:ssä. Kettuien palvelutalon asuntohakemukset vastaanottaa  Kiinteistöharmonia Oy.

Helykotien vapaita-asuntoja voi tiedustella puh. 09 3424 700 tai  pirjo.lampsijarvi@helykodit.fi ja Kettutien asuntoja Kiinteistöharmonia puh. 020 752 8441 tai asiakaspalvelu@kiiha.fi

Ryhmäkodit

Ryhmäkotiemme paikoille voi hakea itsemaksavana asiakkaana, palvelusetelillä tai Helsingin kaupungin ostopalvelupaikoille.

Ryhmäkotien asiakaspaikkoja voi tiedustella Annin kammarin ja Pentin tuvan osalta puh. 050 587 5051, ritva.ruuskanen@helykodit.fi , sekä Artur och Ida hemmet puh. 050 5555 647, tiina.ehari@helykodit.fi

Tilapäisasunnot

As Oy Yläkivessä ja Myllypuron Helykotiin sekä kettutien palvelutaloon voi hakea asumaan tilapäisessä asuntotarpeessa esim. putkiremontin ajaksi. Asunnoista peritään neliöperusteinen maksu, joka sisältää vuokran, veden, sähkön ja osassa kalusteet. Hakijan tulee olla yli 65v.