Annin kammari, Pentin tupa sekä Artur ja Ida-koti

Pentin tupa

Pentin tuvan asiakaspaikat Kontulan Helykodissa ovat Helsingin kaupungin puitesopimuspaikkoja ja niihin hakeudutaan Helsingin kaupungin sosiaalitoimen kautta. Pentin tuvalla on 13 ympärivuorokautista psykogeriatrista palveluasumispaikkaa vanhuksille.

Annin kammari

Annin kammarin asiakaspaikat Kontulan Helykodissa ovat Helsingin kaupungin puitesopimuspaikkoja ja niihin hakeudutaan Helsingin kaupungin sosiaalitoimen kautta. Annin kammarilla on 13 ympärivuorokautista palveluasumispaikkaa muistisairaille suomenkielisille vanhuksille.

Artur ja Ida

Myllypurossa sijaitsevaan Helykotiin kuuluvassa Artur ja Ida-kodissa on 19 asuinpaikkaa. Ryhmäkotimme tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ruotsinkielisille muistisairaille ikäihmisille. Ryhmäkodissamme asiakas asuu omassa, rakkailla tavaroillaan kodikseen sisustamassa valoisassa ja tilavassa huoneessa.

Artur och Ida hemmet som ligger i Kvarnbäck är ett grupphem för 19 svenskspråkiga seniorer med minnesproblem. Vårt grupphem erbjuder service dygnet runt. I grupphemmet bor man i ett eget rymlig rum som man kan inreda med egna möbler och saker.

Asuminen perustuu vuokra-asumiseen ja palvelusopimukseen. Asiakasmaksu määräytyy asiakkaan tulojen mukaan. Suoraan ryhmäkotiin ei voi hakeutua. Helsingin kaupungin sosiaalitoimen SAS-työryhmä huolehtii asiakkaan sijoituksesta ryhmäkotiin.