Hakijaopas – Tilapäinen vuokra-asuminen

Hakijaohje tilapäiseen asumiseen

As. Oy Helsingin Yläkivessä os. Yläkiventie 7, 00920 Helsinki on yksi tilapäiseen vuokra-asumiseen tarkoitettu huoneisto. Asunnon koko on 42m2, tupakeittiö, makuutila, kylpyhuone/wc ja lasitettu parveke.
Myllypuron Helykodissa os. Kivensilmänkuja 7, 00920 Helsinki on kaksi tilapäiseen vuokra-asumiseen tarkoitettua asuntoa. Asuntojen koot ovat 38m2, tupakeittiö, makuuhuone, kylpyhuone/wc ja parveke ja 22m2 huone keittomahdollisuudella ja kylpyhuone/wc.

Asunnot ovat tarkoitettu ikäihmisten tilapäiseen asuntotarpeeseen esim. putkiremontin ajaksi. Huoneistot ovat kalustettuja ja niissä on ruuanlaittovälineet. Asunnot ja parvekkeet ovat savuttomia, eikä niissä saa tupakoida, eikä huoneistoissa saa pitää lemmikkieläimiä. Vuokra sisältää veden, sähkön ja kalustuksen.

Myllypuron Helykodin tilapäisasunnoissa on mahdollista käyttää asunnossa olevaa puhelinliittymää, josta veloitetaan erikseen puhelujen mukaan. Tarvitessaan palveluja asukas hankkii palvelut haluamaltaan palvelujentuottajalta. Hakijan tulee huolehtia asunnon siivouksesta muuttaessaan sieltä pois.

Asuntoihin haetaan hakemuslomakkeella, joka tulee täyttää ja sen mukana tulee liittää jäljempänä tässä kirjeessä mainitut liitteet. Hakemusten käsittelyn kannalta on erittäin tärkeää, että kaikki tarvittavat liitteet ovat hakemuksen mukana.

Hakemuksen liitteet:
1. Selvitys verotettavista tuloista: Hakemuksen liitteeksi on aina toimitettava kopio verotodistuksesta ja verotuspäätöksestä erittelyosineen.
2. Muut liitteet, jos hakija haluaa vedota asumisoloihinsa tai nykyisen asuntonsa kuntoon/ toimimattomuuteen, voi asiasta jättää vapaamuotoisen selvityksen hakemuksen liitteeksi.

Hakemukset tarvittavine liitteineen lähetetään osoitteella Porttikuja 8, 00940 Helsinki.

Hakijaopas – Tilapäinen vuokra-asuminen (PDF)