Palveluasumiseen hinnanmuutoksia 1.4.2023 alkaen

Palveluasumisen perusmaksu ja turvapuhelinmaksu 1.4.2023 alkaen

Palveluasumisen perusmaksu on Kontulan – ja Myllypuron Helykodissa 190 €/kk/asunto ja Kettutien palvelutalossa 135 €/kk/asunto, sekä turvapuhelinmaksu 70 €/kk/asunto, (pariskunnilta maksu veloitetaan molemmilta, mikäli molemmat tarvitsevat turvapuhelinpalvelun).

Kettutien senioriasumisen perusmaksu on 135 €/kk, turvapuhelin on valinnainen 70 €/kk.

Palveluasumisen perusmaksuun sisältyy taloissa järjestettävät asukaskahvit, juhlat, kulttuuri ja jumpparyhmät, kuntosalilaitteiden, jumppasalien sekä yhteisten tilojen käyttöoikeus (mm. asiakkaan yksityiset juhlat). Yhteisissä tiloissa on käytettävissä lehtiä, kirjoja ja TV. Perusmaksulla asiakas saa avun ruokasalissa, asiakasneuvojan ohjauksen ja neuvonnan vastaanottoaikoina.

Turvapuhelinmaksu sisältää turvapuhelinlaitteen, turvahälytyksiin vastaamisen ja akuutit auttamiskäynnit 24/7. Akuutti auttamiskäynti sisältää mm. tarvittavan ensiavun, ylös nostamisen sekä lisä/jatkoavun järjestämisen.

Turvapuhelinrannekkeen kadotessa, tai jos sitä ei palauteta asiakassuhteen päätyttyä, veloitetaan   50 % uuden rannekkeen hinnasta.

Asiakas maksaa perusmaksun ja turvapuhelinmaksun myös ollessaan lomalla, hoidossa sairaalassa, kuntoutuksessa tai vastaavassa hoitonsa kannalta tarpeellisessa paikassa.

Hoivan tuntiveloitus 1.5.2023 akaen 47,50 €/h.